Шкільні бібліотеки в новому вимірі часу та форматі діяльності

2016-08-26 09-47-2826 серпня 2016 року на базі Науково-педагогічної бібліотеки було проведено секційне засідання Школи бібліотечної майстерності на тему «Шкільні бібліотеки в новому вимірі часу та форматі діяльності».
2016-08-26 09-46-47Відкриваючи засідання, напередодні нового навчального року, з вітальним словом та побажаннями плідної роботи до присутніх звернулася Т.І.Роскіна, директор Науково-педагогічної бібліотеки.
Виклики сучасного суспільства потребують змін у діяльності бібліотек у напрямі опанування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Мультимедійні технології змінюють інформаційне середовище і, безперечно, шкільні бібліотеки не можуть бути осторонь. Пономаренко Світлана Євгенівна, методист НМЦ управління освіти виступила перед бібліотекарями з інформацією «Шкільна бібліотека як інтегроване мультимедійне середовище» і запросила до активної співпраці, вивчення та впровадження в роботу шкільних бібліотек нових знань, нового досвіду.
Нахова Тетяна Іванівна, завідуюча науково-методичним відділом Миколаївської обласної бібліотеки для дітей імені В.Лягіна, ознайомила присутніх з інформаційним оглядом ідей VII Міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій «БібліоКре@тиву-2016».
Про підготовку до проведення Міжнародного місячника шкільних бібліотек на Миколаївщині в 2016 році доповіла Тімченко Катерина Олексіївна, завідуюча відділом Науково-педагогічної бібліотеки м. Миколаєва.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.