Зустрічі, які спонукають до самовдосконалення

Сьогодення висуває до спеціаліста дошкілля потребу у розвитку навичок швидкого реагування на зміни в інформаційному та соціальному просторах, що передбачає його включення в активне спілкування. Це можливе за умови постійного удосконалення педагогами професійного мовлення на засадах правил української літературної мови.
12 лютого 2020 року, реалізуючи методичний проєкт НМЦ “Мовний тюнінг “Слово””, педагогіні дошкілля Миколаєва у стінах затишної та привітної до всіх поціновувачів художнього мистецтва та мови науково-педагогічної бібліотеки, зустрілися з Анастасією Кузнецовою, старшою викладачкою кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти ОІППО.
Учасниці відкритої лекції вправлялися у вживанні кличного відмінка, у використанні речень із звертанням, оскільки в мовленні педагогу доводиться часто звертатися до дітей, їх батьків, колег та й без звертань складно уявити будь-яку комунікацію; розбиралися з особливостями побудови речень з дієприслівниковими зворотами, бо мають певні труднощі у їхньому правильному вживанні тощо.
Для фахівців важливо, що такі зустрічі не лише сприяють опануванню певними знаннями та навичками, а головне – спонукають до постійного самовдосконалення.
Щиро дякуємо за продуктивну співпрацю методисту НМЦ УО ММР Ірині Романюк та директору МОІППО Василю Шуляру!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.