Я все вопросы осветил сполна…

vv-bigНадзвичайно велелюдним і теплим у науково-педагогічній бібліотеці видався традиційний вечір пам’яті поета-барда, поета-бунтаря Володимира Висоцького 24 січня, напередодні його дня народження. Практично всі заходи в приміщенні бібліотеки проходять цікаво і масово, а того дня, незважаючи на морозну засніжену зиму, сюди з усього міста діставалися любителі знаного в Миколаєві клубу «Біла ворона». Так, Андрій Бабенко виконав пісні Висоцького в характерній автору манері, надривно, хрипко. Порадували своїм співом чоловіки, три Сергії: Бондаренко, Чайкін, Григоренко, Олександр Гузєєв. Здивували гумором, майстерністю і жіночністю чарівні представниці слабкої статі Наталя Оконська, Оксана Шевченко, Олена Стоянова, які дуже самобутньо виконували відомі і не зовсім відомі широкому загалу пісні Володимира Семеновича. Любов до Висоцького панує у сім’ях Ковшових та Кузнецових, це відчули і глядачі. Справжнім відкриттям стали юні учасники театру-студії «Острів». Пролунали і вірші у пам’ять про поета.

Привертала увагу присутніх і підготовлена бібліотекарями книжкова виставка «Я все вопросы осветил сполна…». Кожна пісня супроводжувалася гучними оплесками, вигуками «браво». У фіналі виступив засновник клубу бардівської пісні «Біла ворона» Олександр Вербицький, на завершення колективно прозвучала пісня «Про друга», яку разом з учасниками дружно підспівувала вся зала. О.Вербицький запропонував провести такі вечори ще 14 лютого і 8 Березня.

Низький уклін людям, які щиро діляться своїми талантами, своїми емоціями, несуть людям , особливо молоді любов до поезії та пісні.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.