Виставка Слави Посєдай

10 грудня, у науково-педагогічній бібліотеці в Палаці творчості учнів відбулося відкриття виставки миколаївського фотографа Слави Посєдай під назвою «Катарсис». Виставка присвячена Дню захисту прав людини, зйомки проходили в реабілітаційному центрі «Відновлення», де на сьогодняшній день проживає 50 осіб, серед яких 19 жінок. Там живуть люди що намагаються позбавитись алко- та наркозалежністі, які потрапили в складні життєві обставини в тому числі і без певного місця проживання.
– У центрі реабілітації ще раз розумієш, що найвища цінність в нашому світі – це людське життя, в усьому прийнятті її. Саме її ми повинні охороняти і берегти, в цьому наповненому протиріччями світі, – зізналася фотограф.
Піл час відкриття виставки багато відвідувачів задавали фотохудожниці різні питання, ближче познайомилися з фотосвітлинами, і, навіть поспілкувалися з деякими героями виставки, які прийшли на її відкриття.
Отже, запрошуємо вас відвідати виставку, яка експонуєтья до 6 січня.

Фотосвітлини Артема Куцолабського

Фотосвітлини Сергія Кононенко

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.