Працюємо разом

0_e89b2_289b4e02_XXLНа базі Центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш.Кобера та В.Хоменка відбувся фокус-семінар «Корпоративна взаємодія публічних дитячих та шкільних бібліотек в роботі з інформаційно-комунікативними технологіями», який зібрав представників шкільних та публічних бібліотек міста.
Захід було ініційовано Науково-педагогічною бібліотекою у партнерстві з Центральною міською бібліотекою для дітей ім. Ш.Кобера та В.Хоменка, Миколаївською обласною бібліотечною асоціацією.
Учасники семінару зосередили свою увагу на обговоренні таких актуальних питань як інформаційно-комунікативні технології в роботі сучасної бібліотеки, ІТ-стратегії та мережеві інформаційно-бібліографічні сервіси на допомогу учбовому процесу, веб-представництво бібліотек, інноваційні форми роботи шкільної бібліотеки, система інформаційної підтримки освітньої діяльності в школі. Окремо обговорювались реалії та перспективи стосовно створення зведеного електронного каталогу бібліотек м.Миколаєва. А головний редактор журналу «Шкільний бібліотечно-інформаційний центр» Поперечна Л.А. розповіла про цікаву роботу шкільних бібліотек, їх досвід та співпрацю з публічними бібліотеками.
Своїми професійними нотатками «Інноваційні форми роботи та їх використання в інформаційному обслуговування освітян» поділився заступник директора науково-педагогічної бібліотеки Костянтин Картузов.
Про досвід роботи шкільних бібліотек міста «Система інформаційної підтримки освітньої діяльності в школі» розповіла завідуюча бібліотекою Першою української гімназії імені М. Аркаса Наталя Михайленко.
Такі зустрічі фахівців слугують єдиній меті – активізувати корпоративну взаємодію публічних дитячих та шкільних бібліотек міста задля ефективного просування інноваційних послуг на допомогу навчально-виховному процесу, інформаційному обслуговуванню освітян.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.