Позиція

19 жовтня відбулася зустріч у клубі «Позиція», в продовж якої у залі панувала атмосфера чудової, загадкової, суперечливої Індії. Модератор І. Гармашов був глибоко в «темі», тому його розповідь була цікавою і зрозумілою присутнім, на всі питання яких він давав виважені відповіді, демонструючи труди батька і сина Сарвепаллі. Велика й змістовна виставка книжок всебічно знайомила усіх бажаючих з різними аспектами життя, історії та духовного світу Індії. Як і завжди, поряд з висловами лунали звуки музики: А. Рубінштейн, М. Лисенко, Ф. Шуберт та ін. у виконанні студентів і викладачів Миколаївського коледжу культури та мистецтв (концертмейстер Л. Голубовська).
Наступна зустріч відбудеться 16 листопаду, тема – «Демодернізація сучасного суспільства», яку промодеруе к. істор. наук В.В. Чернявський. Без сумніву, це буде чесна, відверта і цікава доповідь. Не проминіть!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.