Одаренные мудростью. Поэзия дерева.

24 лютого у науково-педагогічній бібліотеці колектив авторів презентував нову, четверту числом, книгу із серії «Одаренные мудростью». Книга «Поэзия дерева» розповідає про життєвий шлях і творчість трьох миколаївських педагогів та художників: Леоніда Шкаруби, Михайла Ковалевського та Юрія Одробинського. Роботи майстрів багаторазово експонувалися на різних виставках, виставлялися в музеях, отримували численні схвальні відгуки глядачів і в засобах масової інформації. Їх творчість вирізняється різноманітністю стилів, високою художньою майстерністю, прагненням передати красу природи з використанням різноманітних художніх засобів і матеріалів.
У залі зібралися друзі героїв книги, бібліотекарі міста, студенти, усі ті, хто захоплюється живописом, художньою обробкою дерева, карбуванням, роботою з кісткою, хто кохається в поезії і цікавиться історією та культурою рідного краю. Звертаючись до присутніх виступаючі говорили про те, що роботи творців змушують не просто споглядати і любити прекрасне, вони спонукають до роздумів.
До презентації було організовано книжкову виставку «Мистецькі голоси рідного краю». З книгами серії «Одаренные мудростью» всі бажаючі можуть ознайомитися у науково-педагогічній бібліотеці міста Миколаєва.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.