Нові ідеї

У рамках проєкту “7 Ідей” відбулася третя зустріч вихователів-методистів закладів дошкільної освіти міста, які випробували свої знання та вміння з питань розвитку інклюзивної освіти та ролі вихователя в організації взаємодії з дітьми з особливими освітніми потребами.
Тема обговорення для всіх виявилася дискусійною. Під час роботи учасники лабораторії часто відходили від основної мети – визначення форм та змісту роботи з педагогами щодо опанування критерій та індикаторів самооцінювання якості освітньої діяльності, визначених Державною службою якості освіти в Україні. І це є зрозумілим, адже кожний індикатор потребував конкретизації вимог та реальних прикладів щодо інструментів оцінювання. Живий діалог, професійні пропозиції стали корисними у вибудовуванні методичної роботи з педагогічними кадрами. А тематичний огляд віртуальної виставки “Інклюзивна освіта – це обізнаність і компетентність під час роботи з багатоманітністю”, який здійснила Шутяк Лілія Валентинівна, провідний бібліограф науково-педагогічної бібліотеки, налаштував вихователів-методистів на подальші пошуки.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.