Мисливець на шакалів

15 листопада відбулася презентація книги ветерана карного розшуку, філолога Валерія Миколайовича Гузенко “Мисливець на шакалів”. Представляючи читачам свою книгу, його лексика була гостра, схвильована та небайдужа. На долю В. Гузенка припало страшне лихо, яке коїлося у 70-80 роки – початок наркоманізації нашої молоді, яке не тільки триває й досі. Книга містить дуже цінний матеріал: як зберегти свою дитину від спокуси, як відразу розпізнати грізні ознаки біди, що робити на перших кроках, до кого звернутися і т. ін. Головний посил цієї книжки – не будьте байдужими до цієї чуми.
Дуже зворушливим був виступ журналіста Т.І. Даниленко, в якому вона з болем запитала присутніх: “У якому суспільстві будемо жити?” Присутні задали безлічь питань до автора, на які він дав повні та відверті відповіді. наприкінці всі присутні та шкільні бібліотекарі отримали у дарунок це видання.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.