Інтернет: як краще рекламувати і просувати?

12 листопада 2017 в приміщенні науково-педагогічної бібліотеки відбувся тренінг для переселенців з Криму і Донбасу, які проживають в Миколаєві та Миколаївській області за темою: Інтернет: як краще рекламувати і просувати? Цикл тренінгів здійснюється за підтримки громадської організації «Десяти квітня», виконавчих партнерів Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Науково-педагогічна бібліотека м. Миколєва виступає партнером цієї волонтерської ініціативи.
Тренінг провів Артур Семенівський – практик Інтернет – маркетингу, засновник аудіохостінгу Awerta Music.
Тренінг охопив наступні питанні: платна і безкоштовна реклама в Інтернеті; бартер; реклама у новинних порталах; використання вірусної реклами, Google Plus; Adwords; Google analytic; сила заголовків; унікальність; обмін посиланнями; реклама на торговельних майданчиках в Інтернеті; реклама та рекламні пости у блогах; приблизні розцінки платного просування. Було ретельно розглянуте просування у соціальних мережах – Facebook, Instagram, VKontakte. Учасники дізналися про переваги і недоліки, а також про обмеження.
Взагалі для вдалого просування необхідне чітке розуміння цільової аудиторії, саме на підставі цього розуміння здійснюється остаточний вибір каналів.
Під час тренінгу учасники запитували про доцільні та найефективніші канали Інтернет – просування власного бізнесу (або ідеї). Кожен отримав консультацію та поради. Тренінг був дуже корисним для усіх присутніх.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.