Інноваційний досвід публічних бібліотек Миколаєва – в практичний доробок шкільних бібліотекарів

21 січня на базі Науково-педагогічної бібліотеки м. Миколаєва для фахівців шкільних бібліотек відбувся навчальний семінар на тему «Роль шкільних бібліотекарів у використанні інструментів та сервісів електронного урядування». Семінар провели представники Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва – заст. директора з основної діяльності Л.М. Варюхіна, завідувач сектору аналітичного інформування органів влади А.Є. Цуканова, головний бібліотекар відділу електронної інформації О.М. Некипелова, а також заст. директора НПБ К.М. Картузов.
У ході семінару учасники ознайомились з основними засадами розвитку електронного урядування в Україні та світі, досвідом інноваційної роботи ЦБ ім. М.Л. Кропивницького і Центральної міської бібліотеки м. Сілламяе (Естонія) та найбільш затребуваними у жителів Миколаєва електронними послугами.
По закінченню заходу шкільним бібліотекарям було запропоновано кейс мультимедійних навчально-методичних матеріалів з означеної теми електронного урядування. Отримані нові знання та навички бібліотекарі зможуть використати в роботі з учнями, їх батьками та педагогами.
Захід відбувся под. егідою Миколаївської обласної бібліотечної асоціації.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.