Бібліотека в тренді

6-7 квітня 2017 р. відбувся ІІ Форум молодих бібліотекарів Української бібліотечної асоціації (УБА) «Бібліотека в тренді». Ініціатором та організатором форуму виступила Молодіжна секція УБА за підтримки Міністерства молоді та спорту України.
У заході взяли участь виконуючий обов’язки директора науково-педагогічної бібліотеки Костянтин Картузов та cтудентка МФ КНУКіМ напряму підготовки “Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія” Янкович Альбіна яка проходила практику в нашій бібліотеці. На Форумі були присутні молоді бібліотечні фахівці України, іноземні колеги з Польщі, Румунії, Словенії, Хорватії та всі, хто цікавиться культурними новаціями.
Вступне слово Форуму виголосили заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, директор Науково-технічної бібліотеки КПІ ім. І. Сікорського, член Президії УБА Оксана Бруй, Президент УБА Ірина Шевченко.
Учасники Форуму відвідали презентацію та публічне обговорення робіт молодих учених у галузі бібліотекознавства та соціальних комунікацій.
Форум молодих бібліотекарів відкрив нові можливості для бібліотечної молоді Миколаївщини і був насичений подіями та емоціями. Приємно бачити зацікавленість бібліотечної молоді в інноваційних проектах у контексті світових культурних трендів.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.