Апокрифологія історії України

22 березня Анатолій Золотухін в рамках дискусії “Апокрифологія історії України: питання та відповіді” провів зустріч з читачами та анонсував вихід нових видань присвячених історії Миколаївщини. Анатолій Іванович, вчений фізик, краєзнавець, відомий своєю теорією про те, що Миколаїв є батьківщиною Гомера – цьому та іншим сенсаціям присвячено кілька його книг. Про справжню батьківщину Гомера він дізнався завдяки розшифровці 1400 стародавніх кам’яних табличок.

– Я знайшов на них близько 500 щоденникових записів Гомера. Це автографи, які він сам набивав і писав про це. Це 490 автографів Анархасіса. І це не просто Гомер і Анархасіс … Кожен з них має по 30-40 псевдонімів. Хто такий Анархасіс? Це Архімед, Аристотель, Езоп і ще маса поетів і драматургів. Гомер – то ж саме. Це Платон, Гесіод, Піфагор, Евклід в одній особі. У нас приголомшлива земля! Тут бував Христос. Це можна прочитати в Євангелії завдяки моїй методиці, – стверджує Анатолій Золотухін.

Модератор зустрічі, директор бібліотеки Костянтин Картузов, висловив підтримку ідеї А. Золотухіна з перейменування проспекта Центрального у проспект Гомера: “Якщо б це сталося, сюди б приїжджали туристи, подивитися на таку вулицю і на дивне південне місто. Всі світові ЗМІ написали б про дивака, який би переконливо довів, що Гомер тут жив, не важливо так це чи ні”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.