“Університету третього віку”: заняття з англійської мови

Науково-педагогічна бібліотека міста Миколаєва, піклується про всебічний розвиток громадян та залучає якомога більше для спільної діяльності різноманітних громадських організацій. Саме з метою працювати на благо людей 5 років поспіль спіпрацює з Громадською організацією Освітнім центром “Університетом третього віку” заснованим в 2011 р. з ініціативи кафедри соціальної роботи Миколаєвського національного університету ім В.О. Сухомлинського. Завдання якого полягають не тільки в адаптації людей похилого віку до умов сучасного суспільного життя але і в наданні освітніх послуг. Такна базі науково-педагогічної бібліотеки проходять заняття студентів Університету третього віку.

В цьому році Освітній центр “Університет третього віку” розпочав проводити в науково-педагогічній бібліотеці для студентів Університету третього віку, заняття з англійської мови, які проводять студентки 3 курсу іноземної філології (декан Мороз Тетяна Олександрівна) Миколаївського національного університета ім. В. О. Сухомлинського Житнікова Марина, Кустова Анастасія Гадімова Дульсінея, Сакян Каріна. “Ви з легкістю можете оволодіти англійською мовою, засвоїти її лексику, грамматику”. Зі слів студенток, пропозиція щодо проведення заняття з англійської мови зі студентами Університету третього віку запропонована їх викладачем Шевченко Іриною Вікторівною видалася їм цікавою.

Це гарний досвід говорять студентки: “Нам не доводилося раніше викладати, тим паче людям похилого віку, було цікаво попрацювати з студентами університету третього віку, усвідомити, що їх мотивує до вивчення іноземної мови; як саме сприйматимуть подану нами інформацію чи влаштує побудова викладу навчального матеріалу”.

 Але будь-які сумніви залишили нас після першого проведенного заняття, “студенти” Університету третього віку відрізняються особливою наполегливістю в навчанні, уважно слухають та конспектують навчальні матеріали, читають та перекладають тексти, активно ставлять запитання. Навчальний процес організований таким чином, що всі подані навчальні матеріали в сприйнятті є простими, зрозумілими і цікавими. Кожного заняття помітний позитивний результат проведеної роботи.

Як зазначають, самі “студенти” університету третього віку, не зважаючи на досить молодий вік викладачів, вони дуже добре виконують поставлене перед ними завдання. Тому відвідувати заняття з англійської мови, досить багато охочих. Ми запрошуємо всіх хто хоче набути нових або вдосконалити старі навики з англійської мови.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.