Університет третього віку

20 жовтня 2016 року о 13:00 в приміщенні Науково-педагогічної бібліотеки відбулося урочисте відкриття навчального року в освітньому центрі «Університет третього віку».
Метою створення «Університету третього віку» є адаптація старшого покоління до сучасного суспільного життя; підтримка фізичного та інтелектуального здоров’я, сприяння зайнятості та об’єднання, розширення світогляду, підвищення якості життя літніх людей; організація такої діяльності, що створює умови для спілкування, самореалізації та активної участі в житті.
В основі навчання людей похилого віку лежить ідея інтеграції неформальної та формальної освіти. Навчальна програма побудована з урахуванням бажань та інтересів слухачів і включає в себе наступні напрями: психолого-педагогічний, комп’ютерно-інформаційний, філологічний (англійська, німецька українська мови), історичний, гуртки: хорового співу, хореографії, рукоділля.
«Університет третього віку» в місті Миколаєві відкрився з ініціативи кафедри соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського й департаменту праці й соціального захисту населення.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.