Презентація нової книги Ірини Грунської “Новорічні дива в Миколаєві”

9 лютого в затишному залі бібліотеки пройшла презентація казкової повісті «новорічні дива в Миколаєві». Це четверта-заключна частина повісті про пригоди маленької хмаринки. Завдяки участі багатьох людей ця книга з’явилася на світ і поповнила сім’ю чудових дитячих книг в бібліотеках нашого міста.
“Сподіваюся, ви погодитеся зі мною – у кожного міста повинна бути своя «родзинка». І мені б хотілося щоб, нею стала ця книга. Щоб жителі нашого міста відвозили її в якості подарунка в інші міста і дарували дітям. Нехай вони читають і дивуються, яке у нас чудове місто і які талановиті люди живуть тут ! І тоді, можливо, своє місто вони полюблять ще більше”, – висловила побажання автор книги Ірина Грунська.
Книжка вийшла у видавництві “Іліон” (директор – Ганна Валеріївна Румянцева).
Автор висловила подяку керівництву Миколаївського глиноземного заводу і центру соціальних програм, які надали величезну матеріальну підтримку у виданні цієї книги. І це вже друга допомога з їхнього боку. Минулого року вони допомогли видати книгу – “З вітром за руку”.
https://youtu.be/tT_SI9njbIA

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.