Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя

29 листопада науково-педагогічною бібліотекою м. Миколаєва спільно з Миколаївським науково-методичним центром підводились підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходив під гаслом “Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя”.
Основними завданнями мiсячника було сприяння вихованню свідомої особистості з певною системою поглядів і ціннісних орієнтацій на здоровий спосіб життя та формуванню в учнів необхідних знань, вмінь та навичок здорового способу життя.
Шкільні бібліотекарі міста активізували свою діяльність з даної проблеми, залучаючи педагогів, школярів, власні та медійні ресурси. А високий професіоналізм, творчість, креативність, ініціативність, організаторські якості бібліотекарів та значна підтримка і повага зі сторони педагогів і учнів сприяли проведенню Місячника в цікавих, інтерактивних різнопланових заходах.
Програма заходу додається.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.