Основи бізнесу та маркетингу

5 листопада 2017 в приміщенні науково-педагогічної бібліотеки відбувся тренінг для переселенців з Криму і Донбасу, які проживають в Миколаєві та Миколаївській області за темою Основи бізнесу та маркетингу. Цикл тренінгів здійснюється за підтримки громадської організації «Десяти квітня», виконавчих партнерів Управління Верховного комісара ООН у справах для біженців. Науково-педагогічна бібліотеки виступає партнером.
На початку тренінгу всі учасники протестували себе і прийшли до розуміння в якій професійній сфері їм краще реалізовуватися. Тестування за проективною методикою допомогло виявити те, «про що кожен завжди здогадувався».
У рамках тренінгу було розглянуто основні концепції маркетингу – 4 P (Ціна, Місце, Просування, Товар); Життєвий цикл товару; 3M (Market, Media, Message); B2B; B2C; H2H; Цільова аудиторія (ЦА); маркетингові дослідження. Були наведені приклади нестандартної реклама.
Кожен учасник мав можливість проаналізувати вголос ЦА своєї бізнес-ідеї. Всі учасники доповнювали і обговорювали через які канали просування слід впливати на ЦА в тому чи іншому бізнесі.
Учасники відзначили, що отриманні знання і такі зустрічі допомагають їм швидше адаптуватися, почувати себе більш впевнено, знайомитися з новими людьми і знаходити однодумців, а також наповнюють бажанням змінювати власне життя на краще.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.