Николаевский Адмиралтейский собор. Очерк истории

Ми завжди радіємо появі нової книги у нашій книгозбірні. 6 грудня відбулася саме така подія – презентація історичної праці відомого краєзнавця, письменника, кандидата історичних наук В.В. Щукіна “Николаевский Адмиралтейский собор. Очерк истории”. Ця книга – дуже цінне наукове дослідження будівництва, існування та зникнення з обличчя Землі Храма, що був ровесником нашого міста, його символом, втіленням його образу. Майже століття Собор був головним храмом Чорноморського флоту, сховищем його бойових прапорів та військових трофеїв.
Розповідь автора книги була не просто цікавою. Це була своєрідна лекція, зрозуміла та змістовна, про сторінку історії Миколаєва, безжально “вирвану” 81 рік тому. Автор подарував це видання усім шкільним бібліотекам міста, адже це не тільки цікавий історичний нарис, а й своєрідний посібник у справі патріотичного виховання учнівської молоді.
Присутня на презентації І.О. Гудим – видавець, небайдужа та закохана у рідне місто людина – розповіла про нелегку історію виходу цієї книги, яка цілих шість років чекала зустрічі з читачем. Треба також відзначити привабливий вигляд книги зовні та якісне поліграфічне виконання усередині. Тож, подяка авторові та вітання його книзі!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.