Майбутнє створюємо разом

На базі науково-педагогічної бібліотеки міста Миколаєва в рамках соціальної акції “Нова країна. Нові проекти” пройшов освітній конкурс «Майбутнє створюємо разом».
На захід завітали: вчителі, директори шкіл, коледжів, університетів, і представники ГО, мешканці Воскресенської та Галицинівської ОТГ, та з м.Нова Одеса. Всіх їх об’єднала одна мета – зробити українську освіту кращою.
Завдяки підтримці Надії Валеріївни жоден учасник не пішов без подарунку – кожен отримав набір приємних сюрпризів та подяку за активну участь у конкурсі. Диплом переможця здобули активні діти з Мішково-Погорілівської школи-інтернату на чолі з Ганною Гінкул. Проекти, над якими працюють ці діти, перевершують багатьох дорослих, школа та село процвітають завдяки таким небайдужим громадянам, за що їм велика подяка та пошана.
Окрім того, до заходу долучилося авторське кафе-пекарня «БеZ сахарА», представники якого брали участь у оцінюванні в номінації «Приз глядацьких симпатій» та надали подарунок переможцю. А отримала його – директор школи №26 Ірина Пастушкова.
Щира подяка Надії Валеріївні Івановій за те, що підтримала, надала ініціативу, допомогла з подарунками та організацією членів журі.Пані Надія завжди підтримує різноманітні проекти та бере участь у соціальному житті міста, області.
Сподіваємося, що ми всі разом зробимо українську освіту реально комфортною як для дітей, так і вчителів. Майбутнє за нами усіма! Усім творчих звершень та нових ідей!


Фотосвітлини – Віта Антоненко

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.