Презентація книги Геннадія Борисова

image description14 вересня в науково-педагогічній бібліотеці відбулася презентація книги Геннадія Борисова «Ещё… одно собрание сочинений». Це вже четверта книга миколаївського поета за останні три роки. До  книги ввійшли поезія і проза для дітей та дорослих.

Самокритично, з певною самоіронією автор представив публіці себе і свою нову книгу: «Як пишу? Для кого пишу? Для чого я пишу?». Основний лейтмотив його творчості: «Книга повинна об’єднувати сім’ю. А ще – це чудова можливість самовиразитися».

Представляючи свою четверту книгу, Г.Борисов виокремив твори для дітей, цитати з яких сприймалися публікою гучними оплесками. На презентації були присутні  прихильники творчості та  близькі друзі, серед яких відомий художник О.Маркитан. Слід сказати, що  художні роботи митця надихають Г.Борисова –  і він уже не уявляє свого життя без них.

Окрасою презентації стала відеодемонстрація нової книги, де автор під вдалий музичний супровід читає свої твори. Народження нової книги – це завжди свято, а коли воно ще й збігається з датою народження самого автора – це вже подвійне свято. З днем народження, Геннадію! З днем народження, Книго!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.