Дмитро Чернишов “Як люди бачать”

kak-lyudi-vidyat_427636До фонду науково-педагогічної бібліотеки надійшла в дарунок від автора книга Дмитра Чернишова “Як бачать люди” (Дмитрия Чернышева “Как люди видят”).
Блог автора цієї книги Дмитра Чернишова (mi3ch), щоденно читають більше 60000 людей. 15 років його робота (креативний директор рекламного агенства) була пов’язана з постійною генерацією нових ідей. Сьогодні він читає курс лекцій по творчому мисленню у Вищій школі економіки. Як йому це вдається?

Вважається, що творче мислення притаманне людям особливого складу і неможливо довгий час вигадувати щось нове. Але, насправді, достатньо не втрачати звички уважно подивитись навколо і думати: аналізувати, фантазувати, дивитись на усе з різних точок зору.

У книзі “Як люди бачать” розвиваються ідеї, що закладені у першій книзі “Як люди думають”. Але якщо перша книга була присвячена логічному мисленню,  то друга – емоціональному. Книга є не тільки збіркою цікавих історій про живопис, літературу і фотографії – це ще й посібник, який допоможе читачу розвинути в собі вміння бачити.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.