Вячеслав Чорновіл

До фонду науково-педагогічної бібліотеки в дарунок надійшло унікальне зібрання – багатотомне видання творів Вячеслава Чорновола. Упорядники зібрання творів Вячеслава Чорновола ставлять перед собою завдання якнайширше подати його творчу спадщину – не тільки відомі твори, що вже не раз публікувалися, а й їх варіанти, невідомі раніше твори, архівні документи, доробок В. Чорновола як публіциста, журналіста, критика, громадського й політичного діяча. До складу редакційної колегії увійшов син Вячеслава – Тарас Чорновіл, дружина – Атена Пашко, а упорядкувала дане видання сестра – Валентина Чорновіл. Видання здійснене за сприяння Міжнародного благодійного фонду Вячеслава Чорновола.
Матеріал було розподілено на 10 томів. У виданні можна знайти статті В. Чорновола з редагованого ним позацензурного журналу “Український вісник”, спогади про Вячеслава Чорновола, його листування та інші матеріали.
Його творча спадщина розкриває найкращі зразки новітньої української епохи, відкриває для читачів життєвий шлях людини, гідної наслідування й поваги. В усіх цих матеріалах розкривається ще не знанний і не відомий Вячеслав Максимович Чорновіл.
Запрошуємо вас відвідати нашу бібліотеку та більш детально ознайомитися з данним виданням.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.